september, 2021

19sep14:0015:30Opening VredesweekOpening door Burgemeester Bruls, aanmelden verplicht.

Details

In de Bibliotheek Gelderland Zuid wordt de Vredesweek geopend door de dagvoorzitter, Tobias van Elferen en Vredesambassadrice Storay Ahmadi. Daarna zal burgemeester Bruls een gesprek hebben met Storay, en de Compassiepluim uitreiken aan een organisatie of groep, en aan een persoon, vanwege hun bijzondere bijdragen aan Nijmegen als Stad van Compassie.
De ontvangers van de Compassiepluim vertellen kort (max. vijf min.) iets over hun groep dan wel over zichzelf, waarna zij met de burgemeester in gesprek gaan. Daarna vertellen ook één of twee andere personen iets over hun groep of over zichzelf, en gaan ook met de burgemeester in gesprek.

Tot slot vertelt Mariëlle Polman, filosofie docent aan het Stedelijk Gymnasium Nijmegen, iets over het thema ‘Vrede’. Zij zet de aanwezigen ong. een ½ uur aan het werk. Tussen de onderdelen door kunnen de aanwezigen in de bibliotheek de tentoonstelling ‘Wijsheid oefenen in crisistijd’ bezoeken, en zijn er optredens van Mary uit Sudan en het Colourful City koor.

Aanmeldingen voor deze bijeenkomst zijn verplicht zijn met
naam en email.

Aanmeldingen kunt u zenden aan:
ineke@huisvancompassienijmegen.nl

Tijd

(Zondag) 14:00 - 15:30

Locatie

Bibliotheek Mariënburg

Mariënburgplein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X